schrijflessen

Ik organiseer samen met andere schrijvers, redacteurs en schrijfdocenten allerlei literaire activiteiten en cursussen creatief schrijven, scenario, proza, zeer kort verhaal, spoken word, poëzie, autobiografie, toneelschrijven én elk nog niet uitgevonden genre. 


We bieden manuscriptbegeleiding en schrijfonderwijs op geheel onconventionele wijze. 

11006437 1055513887799000 6963758692882151207 n

De cursussen zijn naast een introductie van verschillende schrijftechnieken en invalshoeken ook een zoektocht naar de verzameling woorden en beelden in je hoofd en de betekenis daarvan.

De komende tijd gaan we wat kleinere cursussen aanbieden. Het idee is dat je er een aantal bij elkaar sprokkelt en op die manier je eigen opleiding samenstelt. 

Heb je moeite met herschrijven en gooi je snel iets weg? Volg de cursus Bloed, zweet en tranen
 op 6 en 20 december 2021 o.l.v. Leonieke Baerwaldt. 

Wil je al eerder van start? Volg dan op 15 en 29 november 2021 Het fragment o.l.v. Anne Büdgen. In deze cursus leer je hoe je veel zegt in weinig woorden maar ook hoe je het fragment uitbouwt tot iets groters.

Volwaardige cursussen, zeer intensief op twee avonden met een periode van twee weken ertussen. De cursussen zijn afzonderlijk van elkaar te volgen maar vormen ook een mooie combinatie.

Dit is de technische informatie. We zijn er vooral van overtuigd dat schrijven een kunstvorm is die niet gebonden is aan regels en richtlijnen en die zich niet makkelijk laat leiden. Steeds zoeken we naar nieuwe manieren om de kunst van het schrijven over te dragen en schuwen het experiment in het geheel niet, maar doen dat altijd in een veilige omgeving en meestal wel gewoon aan een tafel en zo.

Zie voor data en meer informatie: Schrijfcursus Amsterdam